fredag 23 oktober 2009

Idol - Rock - Mina kommentarer

Då var det ännu en gång dags för min lista i Idol. Som vanligt är nummer 1 bäst och nummer 9 sämst.

1. Mariette - Lika bra som vanligt. Hon kan verkligen sjunga allt. Hon är fantastisk!

2. Rabih - Började lite mesigt, men blev ju riktigt bra. ME LIKE!

3. Eddie - Väldigt bra. Bra inlevelse, bra röst, snyggt...

4. Erik - Jag hörde inte hans framträdande så bra för att det var pratigt här inne då, men det jag såg på snabbgenomgången var bra.

5. Reza - Så JÄVLA cool röst. Hon är verkligen riktigt bra.

6. Tove - Min favorit var inte så jättebra idag heller. Jag trodde att hon skulle vara mycket bättre ikväll, men det kändes väldigt påklistrat. Hon var fortfarande ganska bra, men hon kan ju sååå mycket bättre.

7. Erika - Falskt. Ikväll var hon tyvärr inte bra.

8. Calle - Jag säger bara USCH! Han var ju inte ens bra på "sitt eget tema".

9. Nicklas - Bättre röst än vanligt, men han var ändå inte bra.

Så ikväll hoppas jag som vanligt att Calle och Nicklas hänger löst. Men även fast jag tycker att Nicklas var sämst ikväll så tycker jag att Calle ska åka ut. För jag tycker att han är sämst om man slår ihop alla framträdanden de har gjort.

2 kommentarer:

Sofia sa...

Trodde Rabih skulle floppa totalt, men det höll ju faktiskt :) Mariette va grym också ja som alltid!

ewelina sa...

jag håller med på alla punkter. förutom reza, henne gillar jag inte alls! :)