fredag 23 oktober 2009

Kort vecka, sushi och frågestund


Nu är jag på väg hem från jobbet och jag tänkte precis på hur skönt det skulle vara om alla arbetsveckor skulle vara så här korta. Jag har ju varit sjuk i fyra dagar och så jobbade jag idag och nu är det helg. Tänk om det alltid kunde vara så. Förutom att vara sjuk då förstås.

På lunchen beställde vi sushi. Jag har verkligen börjat älska det. Det är så jag kan gå och tänka att det skulle vara gott med sushi. Jag hatade det ju förut så jag tycker att det är så konstigt att det kunde svänga så snabbt från att hata det till att älska det.

Nu är jag framme vid tåget och det kommer om tre minuter. Det ska bli så skönt att komma hem.

Så vill jag påminna er om frågestunden i förra inlägget också. Det vore kul att få massor med frågor att svara på.

2 kommentarer:

Daja sa...

Vad önskade du dig i julklapp som liten men sen aldrig fick? :P

Neha sa...

Jag har bara smakat det en gång och gillade det inte alls men jag blir sjukt sugen på att äta det när jag ser det:P