torsdag 1 oktober 2009

Malin tog min oskuld + ny parfym

Idag träffade jag som sagt en bloggläsare. Malin skulle byta tåg här i Göteborg och hade 40 minuter mellan tågen så då föreslog jag att vi kunde gå runt lite i Nordstan och kolla i affärer så hon slapp sitta ensam på stationen.

Vi gick in på Åhlens City och där köpte jag en ny parfym, Paco Rabanne - Black XS. Så fick jag med ett gratisprov av parfymen Prada - Infusion D'Homme. Båda två luktar hur gott som helst och jag kan rekommendera dem varmt.

Sen fortsatte vi gå runt och kolla på lite kläder innan det var dags att gå till hennes tåg. Det var jättekul att träffa henne och hon var hur trevlig som helst! Så nu har jag blivit av med min träffa-en-bloggläsare-oskuld. Haha...

3 kommentarer:

muffinsmartin sa...

Jag trivs toppen! Hur gammal är du btw? :P

Emelie sa...

Alltid roligt med en ny parfym man gillar :)

saramalintherese sa...

awe tack för va du skrivit om mig=).*ler* Du var oxå extremt trevlig:).. Ska uppdatera min blogg senare ikväll oxå=)...Om hela resan till trollhättan,våran träff o min *lillhelg* i gbg:D*kramar*