lördag 17 oktober 2009

Min första videobloggTyvärr blev videon felvänd som ni ser. Den var åt rätt håll i mobilen, men när jag förde över den till datorn så blev det så här och jag vet inte hur jag vänder på den. Men det är ju min första videoblogg så då kanske man inte kan räkna med att det ska bli perfekt.
Tycker ni att jag ska fortsätta videoblogga?

8 kommentarer:

Anonym sa...

haha, du är söt! :D

jag brukar då jag videobloggar, använda mig av movimaker. Då kan man t.ex. vända på filmen om det blir sne. Man kan lägga till special funktioner m.m. :)

Men ditt första video inlägg blev klart bra! :) Kul att få höra hur din röst låter :)

kram!

/Stefan

Emmelist sa...

tack :D jag ser ut som en liten rosettflicka :D

vad gör du idag då?

Ekan sa...

söt röst :D

Johannah sa...

Ja, nu är det på tiden att jag vinner någonting! :-D


Vad har du för kvällsplaner då?

Daniel sa...

Visa röven vetja! :)

saramalintherese sa...

Video bloggen var bra gubben:)..Det får du fortsätta med:)..*Ler*.. Vi får se om ja kommer till Gbg endå fastän det e som det e nu mellan mig o Esko!..:'(..

Jaa jag har riktigt dåligt lokalsinne:P..gå med mig till hm tex en pub säger vi i gbg och sen gå där ifrån och säg.gå till nordstan.det e samma väg som vi gick hit..Så hade jag YRAT bort mig TOTALT*Asg*..haha..:Så hade det slutat med att du fick hämta mig någon annanstans inte ens i närheten av nordstan*asg*..kramar massor

Helena sa...

Heey, Din video blogg var inte alls tokig. Trevlig blogg föresten..

kram

www.glife.se/helle

Snejky sa...

Hejhej..
De blev ju riktigt bra me din videobloggning....
Me mig e de bara bra, här i snöslasket...Ingen hit & va ute, men attans skönt & komma in när man varit ute...
Hoppas allt e jättebra me dig...
Kramen