onsdag 21 oktober 2009

Nip/Tuck


Nu har jag börjat på nästa serie. Jag har kollat klart på första säsongen av Ghost Whisperer så nu började jag på Nip/Tuck. Det är ju också jättebra. Jag har aldrig sett det förut men eftersom det var rea på cdon förra gången jag handlade där så passade jag på att köpa ganska många serier.

Har ni sett Nip/Tuck? Vad tycker ni i så fall? Men avslöja inget för jag har bara sett 5 avsnitt.

Det är fortfarande rea så om ni vill köpa serien kan ni klicka på någon av länkarna i det här inlägget så kommer ni direkt till Nip/Tuck på cdon.com.

8 kommentarer:

Johannah sa...

Men vad ska man egentligen ha som pris i tävlingen?
Det måste ju vara något som både tjejer och killar kan ha glädje av. :-)

attis sa...

Har inte sett den. vi får passa oss för hemska viruset hahahaha.
Kram

Neha sa...

Är den bra? Lät som en ganska dryg serie

Lotta sa...

Hej Niklas!
Allt är kanon hos mig, tackar som frågar.
Jag har inte följt Nip/Tuck.
Gonatt med dig,
kram från Lotta

annsan_s sa...

Allt är toppen! Varsegod, klart jag röstar på min kompis. Tack för kommentaren

Kramar

Gina sa...

TACK! :D Hur har dagen vart? (:

Alexandra sa...

Hehe, jag kollade faktiskt allas bloggar först innan jag röstade. Men Bimbo boys var ju bäst. :) Lägger upp en bild på ringen när jag har köpt den. Men du och Mattias ska väl också ut och se världen till sommaren va? Resa är nog bland det roligaste som finns, även om det kan vara dyrt så är det värt varenda öre för man får ju minnen för livet. Min kompis Carina brukar alltid säga att hon hellre lägger pengar på resor än på nya gardiner för när hennes barn blir stora kommer de att minnas alla resor de har gjort och inte vilken färg på gardinerna de hade. Jag tycker det är lite roligt sagt, och sant dessutom. Kram!!

Daniel sa...

Föredrar Dallas