tisdag 20 oktober 2009

Paket att hämta ut

Jag fick precis en paketavi i brevinkastet så nu ska jag bara duscha och försöka orka pallra mig ner och hämta ut paketet. Jag har fortfarande feber och huvudvärk men det kanske är bra med lite frisk luft. Jag bor väldigt nära spelbutiken där jag ska hämta paketet så det ska nog gå bra.

Jag antar att det är kläderna jag beställde från asos.com för ett tag sen. Om det är det så kommer jag visa upp dem här i bloggen lite senare idag.

5 kommentarer:

Neha sa...

Usch fiskpinnar:P

Daniel sa...

Kom ihåg att tvätta underlivet väl!

Neha sa...

Det tycker de flesta men jag är så less på det:P

anna sa...

woho! Jo tack, det är fint. Hur är det med dig? :)
puss

emma sa...

jodå! shoppa o komma bort och även träffa lite vänner:) vart bor du föressten? ojdå, krya på dg då!
kramis