torsdag 15 oktober 2009

Rosa bandet


Nu köpte jag nyss ett rosa band. Jag brukar göra det varje år. Ibland skickar jag sms och skänker 50kr också. Men det har jag inte gjort än i år. Brukar ni skänka pengar till rosa bandet och liknande saker?

6 kommentarer:

Anonym sa...

fan vad bra du är! Sånt borde alla göra! Ett STORT plus till dig! :)

kraaaam!

Ekan sa...

hehe, tack! ryggen känns bättre!
Och nä, brukar inte köpa sådant där tyvärr :/ Chippendales, heta grabbar va?;)

Alexandra sa...

Ja, jag brukar också köpa rosa bandet för vi brukar sälja dem på jobbet, men i år har vi inte gjort det av nån anledning så nu har det inte blivit nåt, ska försöka hinna köpa ett innan jag lämnar landet på lördag. De var ganska fina i år tycker jag.

Sofia sa...

Jag köpte ett rosa band igår :) Skön blogg du har förresten! Ramlade in på den efter att ha upptäckt den på Bubbleroom.

Sofia sa...

Allt e bra med mig och med dig också hoppas jag!? :) Ta hand om dig.

Elin sa...

Härligt att en kille gör det! Verkar annars som att många killar tar det helt oseriöst för att dom själva inte har tuttar, trotts att dom kan drabbas själva.

Raise my glass for rosa bandet!