lördag 10 oktober 2009

Shoppat loss

Shit vad billigt det är på asos.com. Jag har precis beställt 5 t-shirts och 1 par jeans för sammanlagt 577kr och då är frakten (65kr) inräknad. T-shirten på bilden är en av de jag beställde.

Det enda som är lite svårt är storlekarna tycker jag. För när jag mätte min bröstkorg och midja och går efter deras storlekar så har jag S på t-shirt och 34 på jeans. I vanliga fall har jag M på t-shirt och 32 på jeans. Men jag följde deras anvisningar så får vi se om de passar eller inte.

Om kläderna inte passar mig när de kommer så kanske jag kan tävla ut några av dem här i bloggen.

10 kommentarer:

saramalintherese sa...

Oj vad billigt..där gjorde du verkligen ett klipp gubben:) Tack för tipset förresten om hur jag kunde göra för att slippa fel medelandet:D.*L*..

Hoppas allt e bra idag?.
*kramar*

Walentin sa...

Tack tack :) missade de där med veckans blogg för att mitt nät har varit så ostabilt..

Cristian sa...

Galet snygg tröja! ;) Me like.

Enda krånglet med att beställa online är ju precis som du skriver, storlekarna. Och det är så drygt att skicka tillbaka kläder. :) Hoppas de passar! ;)

Anniepie sa...

Jo, det är toppen! :) Har precis varit och shoppat.hehe Så det blev en film och ett par jeans för endast 319 spänn. haha Snygg tröja där på bilden med måste jag säga ;) Kram!

Gina sa...

Ja verkligen, synd där att man är mjölkallergiker bara annars hade jag tryckt i mig eftersom jag dels får i min diet också! :D

kram

Cristian sa...

Haha, det är det bästa med att ha familj, vänner eller pojkvän. - De kan ta över det man inte kan ha själv! :) Typ "i don't like this, you wear it".

Kram!

Emil sa...

Den ar ju snygg! :) Vågar inte beställa jeans jag. Haha :b

Tobias sa...

Vad mycket du fick för pengarna :) nice!

Emil sa...

Allt är bara bra :) med dig då? krams

Henrik sa...

Det var ju riktigt billigt, alltid bra när man får mycket för pengarna :D