måndag 19 oktober 2009

Snälla, säg att det är en peruk

Jag hoppas verkligen att det är en peruk Kat Von D har på sig. För hon kan väl inte vara så dum så hon har blonderat håret? Eller vad tror ni?Om det är någon som inte vet vem Kat Von D är så är hon känd från tv-programmen Miami Ink och LA Ink.

Jag tycker att hon är helt otroligt snygg i mörkt hår så jag hoppas verkligen att hon bara har en peruk på sig på de blonda bilderna. Usch, jag tycker verkligen att hon ser förjävlig ut som blondin. Vad tycker ni?

15 kommentarer:

Tobbe sa...

jag hoppas det också att det är.....det är bra med mig..hur är det med dig?

Veronica sa...

Det svarta håret är verkligen bättre. Kram

Alexandra sa...

Jag tror inte att det är en peruk, det ser ut som att hon blekt det. Nä tyckte inte heller det var speciellt snyggt, hon passar mycket bättre i svart hår. :)

emma sa...

najs! jo det ätr bara bra med mig. Drar ju till stockholm på fredag! me dig då?

emma sa...

najs! jo det ätr bara bra med mig. Drar ju till stockholm på fredag! me dig då?

Andrea sa...

10 poeng for mørkt hår.

Caroline sa...

Jag satt och önskade att Nicklas skulle åka ut, Calle är ju en av mina favoriter, varför vet jag inte riktigt för han är ju inte så bra på att uppträda (röra sej och se bra ut på scen) men jag tycker om hans röst och så är han ju lite små charmig oxå. Men han passade verkligen inte i MJ temat och inte Tove heller för den delen som oxå är en av mina favvisar :-)

På tal om Kat Von D så skall hon absolut vara mörkhårig, dedär blonda passade henne verkligen inte så jag hoppas hon inser det själv oxå :-)

saramalintherese sa...

svar: Taack gubben :) jag verkligen älskar mina nya stövlar:D SÅ sjukt heta;)*Skrattar* Det e slut helt och hållet mellan mig och Esko nu..:'(..Åh jag mår verkligen skit har bölat EXAKT hela dagen:'(och gråter ännu..:'(..

Hoppas du har haft en toppen dag idag gubben:)..

Ja jag ger väl det en chans att vara med i din veckans blogg tävling:D:P

Gina sa...

Haha ja du menade så, ja han är så skön och liksom mysterisk (A)

NO, tell me it's a wig!!! Hon kan bara inte ha förstört hennes hår... Hon som var en sån jävla hottie! :O

Neha sa...

Hon har säkert blonderat det och det ser inte bra ut

Johannah sa...

Mm, helt rätt.
Själv vill jag tatuera mig för tredje gången snart, plus att jag måste fixa till mina tidigare tatueringar.
Hur jag nu ska lyckas få ihop den summan är en annan sak!
Julen närmar sig ju i och för sig. :-)

Hannes sa...

Gud vad snygg du är!

Neha sa...

Nä inte jag heller, det ser hemskt ut!Hon passade bättre i mörkt

why sa...

Har du tänkt på hur lik hon är Pete Burns?

http://blog.petegraham.co.uk/wp-content/uploads/2007/01/pete_burns.jpg

Henrik sa...

jag hoppas verkligen att det är en peruk, det passade henne inte!