tisdag 27 oktober 2009

Svar på era frågor

Nu ska jag äntligen svara på alla frågor ni ställde i frågestunden.

Hur gammal är du? 23. Jag föddes 4:e juni 1986.
Vad jobbar du med? Jag jobbar på en verkstad. Inget drömjobb precis, men det är ju i alla fall ett jobb.
Hur ska den perfekta killen vara? Den perfekta killen är ärlig, romantisk, snäll, rolig, snygg, smart, välutrust... *Host, host*
Hur mycket köper du kläder för varje månad? Det är väldigt olika. Vissa månader köper jag inga kläder medan jag andra månader kan köpa ganska mycket. Jag tittade igenom alla inlägg jag skrivit med etiketten "Shopping" de senaste månaderna och såg då att det har varierat mellan 0-1200kr. Så jag spenderar inte så mycket pengar på kläder faktiskt. Oftast hittar jag rätt billiga kläder och köper då ganska mycket.
Varför har man frågestund - man brukar ju besvara kommentarer? Jag har frågestunder ibland för att jag tycker att det är kul att få svara på frågor så att alla mina läsare kan läsa svaren så att ni lär känna mig bättre.
När kom du på att du var gay? När jag var 10 år insåg jag att jag tyckte om att kolla på killar men då trodde jag att jag var bisexuell eftersom jag var kär i min kompis Jessica. Men sen när jag kom upp i högstadiet så insåg jag att jag är bög. Sen kom jag ut när jag gick i gymnasiet. Men om jag tänker efter så kollade jag faktiskt på killar redan när jag gick på lekis och då var jag ju bara 6 år. Så jag har nog mer eller mindre alltid vetat om det utan att ha vetat vad det innebär.
Hur många par skor har du? 9 par.
Vad önskade du dig i julklapp som liten men sen aldrig fick? Hmmm... Svår fråga... Jag vet faktiskt inte. Jag ville alltid ha en lillasyster när jag var liten men sen fick jag ju min underbara lillebror Marcus. Men det är ju ingen julklapp precis. Haha. Så jag vet faktiskt inte.

7 kommentarer:

Ellis sa...

Alltid intressant att få veta lite mer om de vars bloggar man hamnar på! =)
Haft en bra men fullspäckad dag, värsta huvudvärken nu dock!
Hoppas du har haft en bra dag!
Kram

Tobias sa...

Tack :) kjul att du tycker det!

Gina sa...

Haha ååkej! Stackars din kropp" (;

Snejky sa...

Tackar för inlägg hos mig...
Hos mig rullar de på, har sett en film nu ikväll. En svensk film som hete Stormen. Mycket bra tycker jag den va, men lite knepig att förstå. De gäller att se den nån gång till innan poletten trillar ner. Kommer ihåg att jag såg Matrix typ 3 ggr innan jag fattade den riktigt..
Hoppas du har de kanon själv...
Kramen

chili sa...

hehe jag skulle precis fråga vad du jobbade med..Vad é det för en slags verkstad?Tomtens?:)

Sofia sa...

Jag har också 9 par :O Vilket sammanträffande! Tack för svaret iaf! :)

Stefan sa...

Mycket bra svar! :) Det var roligt att få veta lite mer om dig.

*jasså, så du är 23? ;)*

kramar!