söndag 18 oktober 2009

Tatuera mig?


Jag ligger och kollar på LA ink. De gör så sjukt snygga tatueringar och jag blir sugen att tatuera mig varenda gång jag tittar på det. Men jag har ingen aning om vad jag skulle vilja ha för tatuering. Vad tycker ni att jag ska ha om jag någonsin gör en?

3 kommentarer:

virre sa...

jo då de är bara bra hur e de själv?

Kram

Bögen från Dalarna sa...

Svårt med tatueringar.. Det är väldigt individuellt. :)

Och tack så mycket, Niklas! =)

Showgirl är grym, den missade jag dock. Men Madonna har varit min idol, förebild, blablabla i flera, flera år så hon kommer alltid ligga högst upp. Jag vet inte, men hon för något mer med sig till världen än vad andra artister gör. =)

Fenixmona sa...

Jättefint med tatueringar...i lagom mängd...Jag kommer att visa en hel del nytt framöver i min Turkietblogg. Kanske du får ett fint uppslag där...Kramiz