tisdag 13 oktober 2009

Trött idag + vad som händer imorgon

Förlåt att jag har bloggat så dåligt idag. Jag är så himla trött. Först var jag på jobbet och kände hela dagen att jag bara ville hem. Jag kände mig så seg och trött hela tiden. Nu har jag legat framför tv:n med en stor kopp te och ätit lite kakor och choklad och jag känner mig fortfarande lika seg så nu ska jag bara hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig så godkänner och svarar jag på resten av era kommentarer imorgon.

Imorgon kommer jag också välja ut sex bloggar till veckans blogg som ni sen får rösta på. Så om ni inte har anmält er än så är det bara att klicka på den lila länken uppe i högerspalten under den här veckans blogg och anmäla er.

Vill ni se en till film från Chippendales imorgon också?

God natt allihop!

*Kramar*

2 kommentarer:

Gina sa...

Hur kanon som helst, man mår bättre är friskare och får ett sundare liv! (: framförallt har an inget sötsug och man är alltid pigg! (: kram

Johannah sa...

Ja, film från Chippendales! :-)