fredag 2 oktober 2009

Var det rätt att Jon åkte ut?

Synd att Jon åkte ut, men när det stod mellan han, Eddie och Erika så tyckte jag faktiskt att det var rätt att han åkte. Men jag hade mycket hellre sett att det var Calle eller Nicklas som hade åkt ut. Helst Calle.

Vad tycker ni? Var det rätt person som åkte ut?

5 kommentarer:

Alex sa...

Skojar du? Calle rockar ju!!!

Bögen från Dalarna sa...

Svårt.. Men fel person åkte! Borde ha varit Camilla som åkt ur. Jaja, inte mycket att göra åt det inte. :D

Victoria sa...

Jag tycker att Camilla borde åkt ut! helt klart. Tove är klockren. Mariette borde inte få vara med i tävlingen eftersom hon redan har skivkontrakt, artistnamn och har levt på sin musik i tolv år. Tycker inte det är schysst.

Så tycker jag:D kram

Victoria sa...

Sv: jag gillar det inte för att en av mina vänners vän inte fick vara med för hon hade skivkontrakt och samma regler borde ju gälla för alla. Men visst är hon grym ändå. det kan man inte säga emot. Vilken är din favorit?

Linnea sa...

Du skojar, för de första: Calle äger och för de andra så bor jag på samma ställe som han (A)