måndag 2 november 2009

15 julklappstips

Jag har, som jag skrev i helgen, åkt på världens förkylning. Så nu är jag hemma från jobbet igen. Jag känner att jag skulle absolut inte klara av att jobba så som jag mår nu. Och hur fräscht skulle det vara om det kommer in en kund och ska hämta sina grejer och jag nyser över honom?

Men nu när jag är hemma så har jag ju tid att surfa runt och leta efter roliga/bra julklappar. Här är de jag har hittat idag.

Klicka på bilderna för att komma till produkterna och läsa mer om dem eller köpa dem.

Värmehjärta. Man bryter till på metallplattan inne i hjärtat så värms hjärtat upp. Sen när det är kallt så är det bara att koka det så går det att använda om och om igen. Perfekt nu när det är så kallt ute.

Slanket. En filt med ärmar. Det är ju helt perfekt, för då glider ju inte filten ner varje gång man ska sträcka sig efter något.

Shotglas av polkagris. När man har druckit klart är det bara att äta upp glaset. Skönt att slippa diska!

Pipparkaka. Pepparkakor formade som pepparkaksgubbar som har sex. De här har jag köpt och jag tycker de är hur roliga som helst.

LED-Duschhandtag. Färgen ändras beroende på hur varmt eller kallt vattnet är. Är vattnet kallt lyser det grönt, när det är ljummet blir det blått och när det är varmt lyser det rött.

Kuddhögtalare. Vill du lyssna på musik tills du somnar utan att störa din partner? Lägg de här högtalarna under kudden så isoleras ljudet så att bara du hör musiken. Helt perfekt ju!

Kedjevinställ. Det här tycker jag är riktigt snyggt. Det ser ju ut som att flaskan svävar.

Inspelningsbar julkula. Sätt i ett foto och spela in ett meddelande. Kan det bli mer personligt?

Ice cube of Sweden. Iskuber gjorda av täljsten som både håller värme och kyla. Så nu kan du kyla ned din whiskey, drink, saft eller vad du nu dricker, utan att isen späder ut din dryck så den blir vattnig.

Hjärtknivställ. Helt enkelt ett knivställ som är format som ett hjärta. Hur snyggt som helst tycker jag!

Flytande högtalare. Vill du, precis som jag, lyssna på musik när du ligger i badkaret? Lägg i den här högtalaren i vattnet så kan du göra det. Den kan du ansluta trådlöst till din MP3-spelare så kan du lyssna på dina favoritlåtar medan du slappnar av i ett varmt, härligt bad.

Chokladfontän. Behöver jag ens förklara den här underbara prylen? Smält choklad som man kan doppa vad som helst i. Mmmmmm. Ge mig!

Borat mankini. Hahaha, den här är ju så himla rolig.

Bluetooth mini phone. När mobilen ringer är det bara att lyfta upp den här coola luren och prata i den istället för mobilen.

Block light. En lampa som du kan bygga i vilken form du vill. Snyggt och roligt.

Alla bilderna är lånade från coolstuff.se.

7 kommentarer:

Emelie sa...

Vilka roliga tips! :)

Krya på dig!

LINN sa...

åh vad roligt att du vann :D

charlotte sa...

polkagrisglasen o vinstället var ju bara för roliga. de skulle jag vilja ha

charlotte sa...

godmorgon. hade inte tid att vara inne mer igår men kvällen var bra. ska beställa glasen iaf o jag klickar in mig härifrån

metrobloggen.se/spanat sa...

vilka roliga saker de har

charlotte sa...

jag snor länken o lägger ut på min sida givetvis hänvisar jag till dig

Kina sa...

Hittade länken hos Charlotte så jag ska genast in och kika på alla coola grejor dom har där.