måndag 30 november 2009

Allt man behöver till Wii Fit

Jag fick en fråga av Charlotte som undrade vad man behöver köpa för att kunna spela Wii Fit. Självklart svarar jag på det. Wii Fit är hur kul som helst och det är verkligen jättebra träning.

Det man behöver är: (Klicka på de lila länkarna för att komma direkt till sakerna)

Nintendo Wii och Wii Fit.

Vill man kunna spela 2 spelare samtidigt i vissa spel så behöver man köpa till en extra Wii Remote och en extra Wii Nunchuck. I Wii Fit så kan man bara vara 2 spelare på jogging och då behöver man ingen extra Wii Nunchuck. Men köper man till andra spel och vill vara 2 spelare så behöver man det.

När man köper Nintendo Wii så får man med en Wii Remote och en Wii Nunchuck, så man behöver bara köpa till en extra av varje om man vill kunna vara 2 spelare.

6 kommentarer:

Pjoltas sa...

Äsch! Wii Fit är inget mot ett Nintendo 16 bit med glapp i sladden. Det är träning nog att skaka sladdjäveln så att den funkar. Du kan få köpa hela "kittet" för 2995:-
=)
ps: I min värld vann jag din tävling i allafall!

Tobias sa...

jag gillar inte ens hoodtröjan, haha =)

pojkenboy sa...

Ah okej=)
okej det lät ju också trevligt:)

Vero sa...

Förra julen fick mina barn Wii och jag funderar på att köpa till Fit nu för jag har ju aldrig tid att skena på gymmet och jag gillar inte den här årstiden för att vara ute och gå. Kanske kommer tomten med det till mig.

Jag vet att maken läser bloggen lite då och då, så jag kanske skulle skriva mig en önskelista???

Hmm... det är nog inte så dumt ändå.

Ha en bra dag!

Vero sa...

Svar: Jo, tack det är bara bra idag. Något trött, men det är inte så konstigt med detta j....la mörker. Skulle nog behöva träna jag också så att jag får lite mer energi.

Men imorgon bär det av till huvudstaden, först ett seminarium och sen så blir det lite shopping och det piggar ju alltid upp...

Rita sa...

Jag har WiiFit, och det var ju lite av nyhetens behag när den kom. Men faktum är att jag tycker det är kul att ta fram den ibland. Men så gillar jag ju TV-spel =)

Ha en bra dag!
Kram/Rita