fredag 6 november 2009

Äntligen helg


Vilken lång och jobbig arbetsvecka det har varit. Hahaha. En dag. Och jag slutade en timme tidigare för att slippa stressa till tåget. Jag ska ju nämligen åka hem till familjen i helgen.

Vad ska ni göra i helgen?

4 kommentarer:

Kina sa...

Haha ja det verkar som du haft en tuff vecka;) Mysigt att åka hem till familjen. Bor dom långt bort från dig? Här vet jag inte vad vi ska göra. Helg eller inte, är inte så stor skillnad på dagarna här mer än att sonen inte har skola. Är det fint väder får vi väl vara ute i solen:D Trevlig helg på dig, kram!

Tårtkalas sa...

Bara ta för dig du :) Kul att åka hem till familjen :) ha en bra helg
Kram lena

Johannah sa...

Helgen blir nog väldigt lugn för min del.
Jag väntar på att helt bli kvitt hostan och ska försöka att inte dra på mig något mer, så att man kanske kan vaccinera sig snart.

Hoppas du får det mysigt med familjen!

*Kram*

Anonym sa...

Haha you were right!

I'm fine thanks for asking, how are you then?

Hugs!