lördag 7 november 2009

Dagens outfit


Nu är jag redo att åka och fira att min bror fyllde 25 år igår.

6 kommentarer:

Kina sa...

Ha så trevligt!

Ulrica sa...

Sv: Det låter som mig. Brukar med ligga i min säng med datorn i famnen :P Ändå har jag sagt till mig själv så många gånger att jag inte ska ta med den in dit utan gå o sova istället. Man måste passa på att sova på nätterna när man har barn, han bryr ju sig inte om att det är helg...Tyvärr. Kram

malin sa...

Hejsan.. nice blogg måste jag bara säga..:)

Aforia sa...

Halloj,
Snygg outfit, speciellt som det ser ut som att den lilla lappen på tröjan passar byxan bra. Hoppas att bror din fick många bra presenter och har blivit firad som den 25-åring han blivit. :o)
Här är allt bara bra förutom vädret förstås.
Kramis

ida sa...

haha ja visst är svenska hollywoodfruar ett underhållande program! :P
Ja men absolut! :D

har du haft en bra helg förresten?
kram

syren sa...

Fira honom rejält din brosa.Snyggt kläd!