onsdag 18 november 2009

Gammal kompis från gymnasiet

Usch vad trött jag var igår. När jag kom hem så orkade jag inte sätta mig framför datorn. Jag lagade mat och satte mig och åt den medan jag kollade på Buffy och vampyrerna. Sen somnade jag framför tv:n och gick sen och la mig redan klockan 21. Så tidigt går jag aldrig och lägger mig i vanliga fall, men jag var så himla trött igår.

Nu slutar jag jobba om en liten stund och då ska jag åka och köpa lite godis i en godisaffär som jag har fått reda på att en gammal kompis från gymnasiet jobbar i. Hon har tydligen också flyttat hit till Göteborg. Det ska bli så kul att träffa henne.

Sen när jag kommer hem så ska jag välja ut de sex finalisterna i "Veckans blogg". Så om ni inte har anmält er än så kan ni göra det via länken i högerspalten.

3 kommentarer:

Kina sa...

Ibland är det skönt att lägga sig riktigt tidig. Hur gick det? Träffade du din gamla gymnasiekompis? Trevlig kväll, kram!

Frogprincess sa...

Hoppas att hon jobbar i dag då :-)
Köp inte för mycket godis bara...

Alexandra sa...

Åh, Buffy är så bra! :) Hittade du din kompis från förr? Kram!