torsdag 19 november 2009

Glöggkväll och vad som händer i helgen


Nu är jag på väg hem från jobbet och det regnar. Så himla tråkigt.

Men idag kom Elias från Stockholm hem till oss och ska stanna här tills på tisdag. Det ska bli kul.

Så blir det en liten glöggkväll ikväll och fest på lördag. Det var väldigt länge sen jag festade så det ska bli kul.

Vad ska ni göra i helgen då?

4 kommentarer:

Kina sa...

Låter mysigt med glöggkväll. Glögg är mumma:)Hoppas både glöggkväll och festande blir lyckat. Här går vi mest i väntans tider på att det ska bli tisdag så vi kan åka till sverige;) Trevlig kväll, kram!

Josie sa...

Ja, verkligen, och ändå har jag svårt att tycka andra bebisar är söta sen jag blev moster till världens sötaste bebis. :) Som iofs inte är någon bebis längre, men ändå. ;)

Gulligt med en kille som vill ha en bebis. :) När vill du bli pappa då? Jag skulle gärna skaffa barn om några år om det inte vore för att jag inte har någon att skaffa med, haha. :P Sen vill man ju gärna vara tillsammans med personen ett tag innan man skaffar barn också, så det lär dröja ett tag.

Det är helt okej med mig, förutom att jag är förkyld och därför väldigt trött och sådär. Börjar bli lite tröttsamt. Hur är det med dig då? :)

Nu blev det lite långt här, sorry. ;P

Kram

♥ Carina ♥ sa...

Jag har inga bestämda planer den här helgen och det käns sååå skönt.
Ha så trevligt på glögg kvällen :)

Frogprincess sa...

Det blir hemma jobb i helgen. Ska försöka bli klar med en vägg i hallen. En tegelvägg som ska fogas.