söndag 29 november 2009

God natt Jessica

Jag följde med Jessica till spårvagnen för en liten stund sen så åkte hon hem. Jag sa att hon gärna fick sova över, men hon hade inga linser med sig så hon var tvungen att åka hem.

Men vi har haft jättekul. Vi började med att äta mat och det blev jättegott. Grillade laxfiléer, bulgur och citron & dillsås. Mums!

Sen spelade vi Nintendo Wii. Hon fick prova Wii Fit och sen spelade vi Super Mario Galaxy. Så det blev inga spel där jag behövde stå och vifta med armarna eller hoppa runt. Skönt, eftersom jag har sån träningsvärk.

Så bestämde vi att vi ska prova att göra sushi någon dag. Är det någon av er som har gjort sushi själva någon gång? Är det svårt? Och var köper man såna där alger eller vad det nu är som man lindar in sushin i?

5 kommentarer:

Alexandra sa...

Algerna kan köpas i hälsokostbutiker (vet i alla fall att Life säljer dem) eller de större mataffärerna. Både Willys och Ica Maxi brukar ha har jag för mig. Lycka till! Kram!

syren sa...

Önskar dig en fin första advent!

sara sa...

Känns som jag är den ända som inte testat nitendo wii än :P

Frogprincess sa...

Jag har inte ens ätit sushi... Är för feg för att prova och i den lilla byhålan där vi bor finns ingen som serverar det...

charlotte sa...

det var ju tur att ni inte körde några såna övningar. tittar in ikväll igen då