måndag 23 november 2009

GymnasieMadde i godisaffären

Oj, jag har ju helt glömt bort att skriva om när jag träffade Madde (kompisen från gymnasietiden) häromdagen. Jag berättade ju att jag fått veta att hon också har flyttat hit till Göteborg och att hon jobbar i en godisaffär. Så jag messade henne och frågade om hon hade lust att ses någon dag och så frågade jag vilken godisaffär hon jobbar i.

Så åkte jag dit efter jobbet en dag och det var jättekul att träffas igen. Hon var sig lik (förutom att håret var lila nu) och vi pratade en stund innan hon slutade och sen gick vi till Brunnsparken och väntade på våra spårvagnar. Vi bestämde att vi ska träffas snart igen och ta en fika eller något. Jag tycker verkligen att det ska bli kul att träffas igen. Det är så kul när man träffar gamla vänner. Jag är så glad att både hon och Jessica har flyttat hit till Göteborg.

Sen vill jag påminna er om att man kan anmäla sig till "Veckans blogg" nu. Klicka här för att anmäla dig.

8 kommentarer:

cilla sa...

alla har vi väl viljan att hjälpa sen gör vi alla det på olika sätt. va kul att träffa gamla vänner. kramisar

Emelie sa...

Sv. Allt är bra, men är trött efter en intensiv helg :) Hoppas allt är bra med dig.

Roligt att träffa en gammal kompis :)

Marran sa...

alltid roligt att träffa gamla vänner :)

charlotte sa...

alltid kul att träffa gamla kompisar som är sig lika

Sir Arti sa...

Du den där rubriken påminner om en porrnovell väldigt mycket ;D hahaha

blogosphere sa...

hehe håret ska väl matcha allt det dära syntetiska godiset:)
En storbloggare och vän till mig har slagit vad om att jag inte kan samla ihop 100 000 bloggar på min lista innan sommaren 2010. Snälla hjälp mig:) Du behöver bara skriva ditt namn och adress i mitt inlägg. Plus att det blir ju lite extra "reklam" för din egna blogg:)Tipsa gärna alla du känner om detta!Ha en fortsatt trevlig dag.

Alexandra sa...

Tack söt! :) Tycker också den sista toppen blev snyggast, ska bli roligt att sy den. Kram!

Camilla sa...

Jag förstår att du tyckte det var roligt.
Att träffas när man inte setts på länge är ju hur roligt som helst :)
Men nu kanske ni kommer att träffas lite oftare nu då.
Ha det bra och kram på dig!