lördag 14 november 2009

Hade tur som lyckades ta mig hem

Nu är jag hemma igen och det var faktiskt med hjälp av lite tur som jag lyckades göra det.

Jag bokade nämligen biljetten tidigare ikväll via internet och betalade den direkt med internetbanken. Så valde jag att jag skulle hämta ut den i biljettautomaten för att det var det enda som fanns att välja på. Det gick inte att välja mobilbiljett...

När jag kom till stationen i Borås så var väntsalen stängd så jag kunde inte hämta ut den. Då gick jag till bussen och sa att det var stängt så jag inte kunde komma in och hämta biljetten och att det enda jag hade var ett bokningsnummer. Då sa han att om jag inte hade en mobilbiljett så var jag tvungen att köpa en biljett direkt i bussen. Då sa jag att jag hade ju redan betalat på internet och då lät han mig gå på och åka med ändå. Det tycker jag var snällt av honom, för jag kunde ju liksom inte bevisa att jag hade betalat.

Nu ska jag äta och sen ska jag svara på så många av era kommentarer som jag orkar ikväll.

Sen måste jag bara säga igen att jag är helt förälskad i Maria och Jespers lilla bebis Dexter. Och Marias 5-åriga son Jimi som kom hem till henne en liten stund innan jag åkte hem. Han hade nämligen varit hos sin pappa.

3 kommentarer:

Johannah sa...

Så sött... :-)
Hoppas att du har en finfin lördagskväll! *Kram*

Kina sa...

Ja det va snällt att han lät dig åka med men dåligt att dom inte hade öppet. Finns det inga andra alternativ när man bokar måste dom ju ha öppet tycker man ju. God morgon!

Gun sa...

Tur att du fick åka med, men inte mer än rätt heller. Det var ju inte ditt fel att automaten inte funkade.
Förstår att du är kär i lille Dexter och hans brorsa. Barn kan ha den effekten på en.

Sv: Det är ganska bra med mig, tack. Hoppas allt är okej med dig också:)