fredag 20 november 2009

Idol - Kärlekstema - Mina kommentarer

Jag måste börja med att säga att det var så fint med kärlekstema. Så himla mysigt.

Som vanligt skriver jag upp dem i den ordningen jag tycker att de var bäst. Nummer 1 är alltså bäst och nummr 5 är sämst.

1. Mariette:
Ängeln i rummet - Så himla fint. Till och med bättre än originalet.
Time of your life - I LOVE HER! Hon är alltid så himla bra.

2. Erik:
My life would suck without you - Som vanligt jättebra.
Always - Lika bra som alltid. Det kändes väldigt äkta.

3. Tove:
Sweet Dreams - Hon var bra, men inte lika bra som hon brukar vara. Grymt snygga kläder!
Himlen är oskyldigt blå - Så himla fint. Otroligt vacker röst.

4. Reza:
You've got a friend - Så fantastisk röst. Hon har verkligen något speciellt.
When I need you - Så kärleksfullt och fint. Hon kommer verkligen bli en STOR stjärna. Sen var det så fint när hon fick hälsningen från sin mamma. Jag blev tårögd när hennes tårar började rinna.

5. Calle:
Your song - SKITBRA! Det var första gången jag tycker att han var så bra. Jag brukar ju avsky honom.
To be with you - When it's frue, it's frue??? Varför klagade inte juryn på hans hemska uttal när de klankade ner på Reza så mycket förra veckan för att hon sjöng Hello istället för Halo??? I den här låten var han lika dålig som han brukar vara. Det var gnälligt, tillgjort och BLÄ!

Ikväll hoppas jag alltså att Calle och Reza hänger löst. Egentligen vill jag inte att Reza ska göra det, men det är ju 2 stycken som ska göra det så då får det bli de två. Så MÅSTE det bli Calle som åker ut. Annars förstår jag mig inte på svenska folket. Han har ju varit sämst nästan varenda program. Snälla, snälla, rösta INTE på honom. Visst han sjöng den första låten väldigt bra ikväll, men allt som allt så är han ju helt kass.

Hoppas, hoppas, hoppas att Calle åker ut ikväll!

2 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Neeej inte Calle, han är bra. Säger jag som knappt sett idol. Men i kväll såg jag, blev lite distraherad där i mitten (se min blogg)men nästan hela såg jag :)

Kina sa...

Sv: Super Mario Galaxy har han och det har vi spelat mycket. Men gud, jag blir så stressad haha. God morgon!