fredag 27 november 2009

Julklappstips nummer 4

Gillar ni mina julklappstips? Klicka här om ni har missat de jag bloggat om tidigare. Jag tänkte att jag ska försöka ge er nya julklappstips ungefär varannan dag ett tag framöver.

Idag vill jag tipsa om tv-serier, filmer, spel och lite andra prylar från cdon.com. Det är just nu fraktfritt (hela november) att handla där så då är det ju ett perfekt tillfälle att passa på att beställa lite julklappar och kanske något åt sig själv.

(Klicka på de lila länkarna för att komma direkt till produkterna.)

Mina tips på tv-serier:
Förhäxad
Dexter
Lost
Desperate Housewives
Helt Hysteriskt
Ghost Whisperer
Sex And The City
Mia och Klara
Sally
Tru Calling
Six Feet Under
Buffy Och Vampyrerna
Nip/Tuck

Filmtips:
Just like heaven
Hur man blir av med en kille på 10 dagar
Saw-filmerna
(Sen kanske ni kan tipsa mig om några filmer?)

Spel:
Nintendo Wii
Wii Fit
Super Mario Galaxy (Wii)
The Sims 3 (PC) Det har jag inte spelat, men jag skulle vilja ha det om jag hade en bättre dator. Jag älskar The Sims 2.

Andra prylar:
Snygga hörlurar från Skullcandy
Kamera (Jag får inte den här länken att fungera, men klicka på den och välj fliken "Hemelektronik" där inne så hittar ni dem där)
Videokamera (Jag får inte den här länken att fungera, men klicka på den och välj fliken "Hemelektronik" där inne så hittar ni dem där)

2 kommentarer:

syren sa...

Ok! Nu har jag röstat på rätt ställe! Allt väl här. Strax så är det Idol. kram

Fenixmona sa...

Jag försöker hitta händelsejulklappar detta år. Till 3 av barnen har jag köpt 2-dagars kryssning med Cinderella, till två andra lutar det åt operaföeställning med supé. Tur jag har lite tid på mig än. Kramiz