måndag 9 november 2009

Vad har du gjort med ögonen?


Jag fick nyss den frågan av en jobbarkompis. Mina ögon ser verkligen hemska ut. Jag har ju varit hemma hos familjen och jag är kattallergiker så det blir alltid så när jag är där. Min storbror har katter och mina föräldrar har varit kattvakter förut så då har katterna varit där också. Även fast jag tar allergitabletter när jag är där så blir ögonen jätteröda och irriterade. Men tack vare medicinen så slipper jag att det kliar i halsen och så blir jag inte så jättesnorig heller. Och utan medicinen skulle ögonen vara ännu rödare.

Usch, jag hatar verkligen att vara kattallergiker för jag älskar katter.

10 kommentarer:

JD sa...

Sv: Oh how great! :)

Johannah sa...

Så trist att vara allergisk mot katter.
Fast du kan ju alltid skaffa en Sphynx. ;-)

Föresten, får man lägga till dig på Facebook? :-)

Kina sa...

Fy vad jobbigt. När jag först såg bilden tänkte jag att familjen kört slut på dig då du ser lite trött ut men det är alltså katternas fel.

Sjubarnsmamma sa...

Smiter in för att säga hej. Ha en fin kväll!

Lelass sa...

Åh, samma problem har jag kan jag ju säga, vi i familjen har två katter och jag tål inte dem riktigt. Fast det går bra om de inte är i ansiktet på mig =). Det är jätte tur eftersom att jag tycker att det är jätte mysigt med katter <3 :D.
Kram

Daja sa...

åh stackare =(

Anonym sa...

duu, du skulle fixa det där till min blogg?;) haha pusss puss jag har ingen aning om hur man gör, men bara bra grejer som passar mig, inget för krångligt!

Smörblomma sa...

Förkylningsknep kan man aldrig få för många av :)

Jag älskar också katter, verkligen tur att man inte är kattallergiker. Katter är bäst :) Kram

Bögen från Dalarna sa...

Usch, alla allergier är jobbiga! Jag var pälsdjursallergiker när jag var liten men som tur är så har det gått över nu när jag är äldre. :)

Gun sa...

Fy vad jobbigt! Jag tål katter men är pollenallergiker och ibland kan jag få allergi utan att ens veta varför. Tur det finns piller att ta.