tisdag 22 december 2009

Granen, klapparna och pyntet

Jag tänkte att jag skulle ta fram granen och pynta den idag. Men när jag hade fått fram den och monterat ihop den så började det bli mörkt ute och eftersom vi har den på våran inglasade balkong i år så blev det mörkt där ute så jag och Mattias får pynta den imorgon istället. Jag lyckades ju i alla fall få fram den idag.

Allt annat julpynt har vi tagit fram redan så det är så juligt och mysigt här inne.

Så har jag slagit in alla julklappar idag också. Det enda jag har kvar att köpa nu är en sista liten sak till Mattias och det vet jag redan vad jag ska köpa så det gör jag imorgon. Sen efter jul ska jag köpa julklappar till min storebror och till Steffi. De kommer jag inte träffa på julen så de kan jag köpa till senare.

Är ni färdiga med alla julklappar och allt julpynt?

Ni glömmer väl inte tävlingen som avslutas imorgon?

8 kommentarer:

Bloggen om Fröken Mandelström sa...

Då pyntar ni ju dagen innan julafton, väldigt traditionellt. =)

Tack! =)

Ama de casa sa...

Fortfarande glad :-)

Ja det var ju duktigt jobbat att få fram den i alla fall ;-)

Jag fick fram rubb som stubb redan första advent. Julklappar har vi inga, det är såååå skönt att slippa stressen att handla dom!
Kram

Snejky sa...

Hejhej..
Oj, va duktig du e...Sjlv har jag inte fått gjort nästan nåt..Ligger sjuk...Blääää
Men jag önskar dig/din partner en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År.
Önskar er all lycka & välgång.
Kramen

Ingrid sa...

Här är allt under kontroll.
Allt klappat och klart.
Kram Ingrid

Mari sa...

Åhh, vad bra gjort utav er!

Hos oss syns det knappt att det snart är jul :-(

Frogprincess sa...

Nix, jag gör klart det sista i morgon.
Här har iallafall granen tinat och står på sin plats :-)

Livsnjuterska sa...

Härligt att ha det mesta färdigt i tid!

Ha en trevlig kväll

Kram

Neha sa...

Alla mina julklappar är klara=)