söndag 20 december 2009

Julklappar från Maria

Igår bytte jag och Maria julklappar eftersom vi inte kommer hinna träffas mer i år. De här sakerna fick jag av henne...

Ett fotoalbum och en tvål med en halvnaken kille i. Jag blev jätteglad för båda julklapparna. I fotoalbumet ska jag se till att sätta in bilder på såna saker som jag verkligen vill komma ihåg och tvålen är ju en kul grej att ha på handfatet i badrummet.

Hon fick en ask med chokladpraliner och 2 shotglas som är gjorda av polkagris av mig. Klicka här om ni vill se shotglasen. Hon tyckte att de var jättehäftiga och det tycker jag med. Jag har köpt såna till mig själv också. Så häftigt att man kan äta upp glasen när man har druckit färdigt.

5 kommentarer:

Ama de casa sa...

Åh vad KUL! Tack för att jag fick vara med i din tävling om superbloggen!
Extra kul att få vinna den också :-)
TACK också till alla som röstade på mig!
Kram på dig!

Anonym sa...

tack vad du är snäll! såklart jag kan klippa dig då, bara jag är hemma så:) ses vid jul, din klapp är klar nu^^ heeemlis!

Vilken dag åker du tillbaka till GBG nu igen? vi kanske måste beställa biljetter, tror du de kommer ta slut?


:) xoxo

Livsnjuterska sa...

Jag har sett polkagrisglasen förut och är jätteläckra! Kul med lite försmak med julpaket innan julen

Ha det bra
Kram

Neha sa...

Cool tvål:D

Odile sa...

Haha, rolig tvål :)
Det var bra julklappar du fick, skulle bli jätte glad om jag fick fotoalbumet.
GOD JUL PÅ DIG :D