torsdag 10 december 2009

Julklappar och nyårsfest

Vad snabbt den här veckan har gått. Jag tycker att det känns som att det nyss var måndag morgon och nu är det plötsligt torsdag kväll. Tänk om man har sån tur att helgen kan kännas lång också, då blir det ju en helt perfekt vecka.

Imorgon är det sushi-fredag på jobbet och sen är det äntligen helg. Då ska jag försöka hitta lite julklappar innan det blir allt för stressigt. Kolla gärna in alla mina inlägg med julklappstips om ni vill ha lite förslag på julklappar. Klicka här för att komma dit.

Idag bestämde jag och Mattias att vi ska ha en nyårsfest också. Så bjöd vi in några stycken och de sa ja direkt. Det kommer bli så himla kul.

Jag skulle gärna ha några av skorna på bilden på nyårsafton. Helst guld eller röda, men jag har tyvärr inte råd. Om någon vill köpa dem åt mig så finns de på Office och kostar ungefär 800kr styck. Jag har storlek 43. Haha...

Jag hittade skorna via Tobias blogg och jag måste säga att han har verkligen bra smak när det gäller kläder, skor och sånt.

*God natt*

8 kommentarer:

Tobias sa...

Det var en bra motivering :) vi får se hur långt det går!

Tack för komplimangen i ditt inlägg, synd att du inte har råd att köpa dom röda plajettskorna, så snygga!

Joakim sa...

skönt att man äntligen hittar en bra grabbblogg!

Sara - Mamma till Nova sa...

Hehe, allt är bra här. hur är det själv? =D

Elena sa...

Vilka häftiga skor! (:

Anonym sa...

haha, ja det ska bli skitkul! :) massa massa kulisch! haha..

Jag är tidigt uppe idag GRR! men lite skönt;) ja du kan ju läsa bloggen sen så får du en update i hur mitt liv ser ut idag;) skicka sms om du kommer på något du vill ha i julklapp annars blire en surprice;) puss

Camilla sa...

800 kronor var väl inte så farligt.
Köp dom!!
Ha det bra och kram på dig!

Neha sa...

Tycker dom var lite för glittriga.

Nopp aldrig ägt TV-spel. Vi har haft dator sen jag var ca 6 år.

Unknown sa...

Glitterskor? Usch, Niklas! Sånt kan du väl inte tycka om? :P