tisdag 8 december 2009

Nya spel som jag kan rekommendera

I fredags köpte Mattias 2 nya spel till Nintendo Wii så i helgen spelade vi dem och nu tänkte jag skriva vad jag tycker om dem. (Klicka på de lila länkarna för att komma till spelen på cdon.com där ni kan läsa mer om dem.)

MySims Racing - Det här spelet är rätt likt Mario Kart men det är andra gubbar och andra vapen. Jag tycker att det var väldigt roligt och gillar man bilspel där man tävlar mot varandra så kan jag rekommendera det här. Eller Mario Kart. De är lika roliga.

New Super Mario Bros. Wii - Det här är verkligen hur kul som helst. Det är rätt likt Super Mario Bros. 3 till det gamla Nintendo 8-bitars. Fast det här är bättre grafik plus att man kan spela flera spelare samtidigt i alla banor. På det gamla 8-bitars så spelade man ju varannan bana, men här sammarbetar man i alla banor och det är verkligen hur kul som helst. Man kan till och med vara 4 spelare samtidigt. Det här tycker jag att alla som har Nintendo Wii ska köpa för det är det bästa spelet jag har spelat hittills på Wii.

3 kommentarer:

Neha sa...

Jag har faktiskt aldrig ägt ett Tv-spel i hela mitt liv.

Fenixmona sa...

Godmorgon vännen! Vilket minne du har! Visst var det jag som skrev om att jag ville ge upplevelsejulklappar!!! Tack för tipsen! Kramiz

~Kina~ sa...

Så det finns ett nytt super mario? Min mamma som har noll koll nämde det men jag trodde hon va ute och cyklade men det va hon ju inte då. Sonen har en del mario till nintendo ds och ett av dom påminner om wii spelet. Ser ut så på bilden iaf och det till nintentot är hans favorit så kanske man ska köpa detta till honom i julklapp. Tack för tipsen:)