onsdag 30 december 2009

TÄVLING! Vinn ett presentkort hos CoolStuff

Tävlingen är avslutad!

Nu kör vi igång en ny tävling tycker jag. Den här gången är vinsten sponsrad av CoolStuff. Man kan vinna ett presentkort på 150 kr som man kan köpa vad man vill för på deras sida.

Det du ska göra för att delta är:
1. Klicka in dig på CoolStuff och kolla runt lite.
2. Skriv en kommentar i det här inlägget med vad du skulle köpa om du vinner ett presentkort och en motivering till varför just du ska vinna.
3. Skriv ett inlägg i din blogg om tävlingen med en länk till det här inlägget och använd bilden. (Kopiera in länken till ditt inlägg i kommentaren så jag ser att du har skrivit om tävlingen.)

Skriv gärna med din mailadress i kommentaren också. Annars meddelar jag om du har vunnit i en kommentar i din blogg.

Vinnaren får som sagt ett presentkort på 150 kr hos coolstuff.se.

Tävlingen avslutas den 6:e januari kl 22.00.

Lycka till allihop!

13 kommentarer:

evamar sa...

Va? Är jag först? Jaja, det ändras kanske efter den här länken:

http://evamar.blogg.se/2009/december/presentkort-6-januari.html

Jag har spanat in det lysande duschhandtaget (http://www.coolstuff.se/LED_Duschhandtag) ett tag nu. Min Älskling påstår nämligen att jag slösar med varmvatten men varför är alltid duschen inställd på hett när han har använt den? Med den här har jag bevis och det är lätt värt att betala lite extra för just den!

Om det behövs når du mig via bloggen.

care69 sa...

Om jag vann skulle jag välja http://www.coolstuff.se/Bug_Buster för den skulle vara perfekt för alla äckliga små och stora insekter som oinbjudna finns i vårt hus. *ryser bara jag tänker på dem*
Min länk:
http://care69.blogspot.com/2009/12/vinn-presentkort-hos-coolstuff-6-jan.html

Camilla sa...

Kommer in för att önska dig ett gott nytt år!
Kram på dig!

Rita sa...

Önskar dig ett riktigt gott nytt år!
Kram

Gabbies sa...

Hej Niklas! Jag vill gärna vara med o tävla! Om jag har turen att vinna skulle jag köpa vattenmunstycke LED. Det är något jag suktat efter LÄNGE men aldrig har råd att köpa. Om jag vinner presentkortet finns ju inga ursäkter längre!
Min länk: http://coolatavlingar.blogg.se/2009/december/presentkort-coolstuff-2.html

Hoppas på tur!

Evelina Axelsson sa...

Underbar tävling! Coolstuff har räddat många panik-födelsedagspresenter :).

Skulle jag vinna skulle jag inte tveka en sekund att köpa den hjärtformade stekpannan (http://www.coolstuff.se/Hjartformad_stekpanna 49:-). Det gör att jag har en riktigt bra anledning till att min sambo ska göra frukost på sängen till helgerna! ;)

De resterande pengarna skulle jag lägga på den söta lilla apan som blåser naglarna torra (http://www.coolstuff.se/Blasapa_Nageltorkare). Motiveringen för den gulliga saken vore att den skulle passa perfekt till smink & nagel avdelningen i vår totalrenoverade walk-in-closet i hust vi precis köpt!

Givetvis tipsade jag också om tävlingen i min blogg och adressen dit hittar du här: http://makelife.blogg.se/2010/january/tavla-om-presentkort-hos-coolstuff.html

Tills vidare önskar jag dig ett härligt nytt år och hoppas du haft en bra kväll.

Kram Evelina / evelina_110@hotmail.com

Lillan sa...

jag vinner gärna den fina radiobadankan! flyttade nyss å fick badkar så vi badar massor men kan ju bli tåkigt i längden så lite musik skulle sitta fint. och den är ju bara så sjukt söt också!!

har länkat här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2010/january/presentkort-coolstuff.html

mail: litenmentuff@live.com

Mallimallis sa...

Jag hade velat köpa en Champagne Cooler :) En rosa :D

Jag har länkat här:
http://mallimallis.blogg.se/2010/january/presentkort-6-januari.html

Linda sa...

Om jag vinner hade jag helt klart använt presentkortet till en "klassisk behandling". Det kostar ju lite mer än 150, men det som saknas hade jag lagt till från egen ficka. Det har varit så mycket stress och kaos i mitt liv på sistone så jag känner att detta är vad som behövs för att återfå energin. Jag håller mina tummar stenhårt!

Dessutom har jag länkat i min blogg, här är länken - http://tusenskonastavlingsblogg.wordpress.com/2010/01/02/37/

Hoppas, hoppas, hoppas =)

Fairy sa...

Jag vill gärna vara med och tävla! :)

Allra helst skulle jag velat skaffa mig själv kylskåpsbergodalbanan - stötte på den hemma hos en kompis syster för några år sedan och skulle väldigt gärna vilja ha en själv. Tyvärr bor jag för tillfället fortfarande väldigt litet och med ett mycket litet kylskåp, så banan skulle inte ens få plats :(

Istället skulle jag därför välja att köpa islampan (http://www.coolstuff.se/Islampan) för att jag tycker även den är otroligt cool. (Och den har jag plats för!)

Jag bör vinna eftersom jag vill bevisa för min syster (som alltid vinner - sist vann hon två iphones i en och samma tävling!) att jag också kan vinna coola priser. :) Skulle dessutom bli väldigt glad!


Jag har länkat här: http://fairy.blogg.se/appletree/2010/january/presentkort-pa-coolstuff.html

nathalie sa...

Jag är jätte gärna med! Om jag vann skulle jag köpa en såndär cool chokladfontän tror jag! Här är min länk: http://xnathalie.blogg.se/anewyou/2010/january/tavling-presentkort.html#comment

jessie sa...

Åh jag vill gärna vara med och tävla! =) Om jag vinner så skulle jag gärna vilja köpa en "Hjärtformad stekpanna" och en "Blåsapa Nageltorkare"! Jag skulle vilja vinna för att det vore så roligt att kunna göra hjärtformade pannkakor och få överraska något med det! =) Så söt budskap och en nageltorkare vore så bra! Varje gång jag målar naglarna så har jag alltid samma problem med att få dom torra snabbt. Så den här nageltorkaren vore verkligen precis vad jag behöver och det vore så roligt att få unna sig såhär bra saker! =)

Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2010/january/vinn-ett-presentkort-hos-coolstuffse.html#comment

Och här är min mailadress: Jesssica.blogg@hotmail.com

Hoppas på tur!
/Jessica

Majblomma sa...

Hej!

Jag hade köpt shotglas, dels isglasen och dels polkaglasen och kanske även issugrören! Snacka om att jag skulle få till lyckade partykvällar om jag vann ;)

Här är min länk:
http://majblomma.blogg.se/timeaftertime/2010/january/presentkort-2.html