lördag 16 januari 2010

Äntligen lördag

Oj, jag sov visst lite länge idag. Men det kan man ju få göra ibland. Idag är det äntligen lördag och lite senare idag kommer det hit några kompisar så ska vi fira att Mattias fyller år imorgon. Vi ska som sagt äta smörgåstårta och så ska vi festa. Jag tror att vi kommer gå ut också. Det ska bli så kul. Jag är verkligen sugen på att festa för en gångs skull. Jag tycker inte att det är kul att gå ut för ofta, men nu är jag verkligen sugen.

Jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska ge Mattias sin present idag när han får presenter från de andra eller om jag ska ge honom den imorgon när han fyller år... Jag får se hur jag gör.

Nu ska jag snart damma av alla hyllor här i vardagsrummet. Jag väntar bara på att golvet ska torka först. Mattias har precis skurat det.

Inga kommentarer: