fredag 15 januari 2010

Ett avsnitt till


Ikväll har jag legat och kollat på flera avsnitt av "Six feet under". Det är så himla bra. Och om jag gillar en serie så kollar jag alltid på flera avsnitt i rad och vill bara se mer och mer. Nu ska jag bara kolla på ett avsnitt till och sen ska jag sova.

Imorgon måste vi städa lite innan alla kommer hit för att fira Mattias. Det ska bli kul att festa.

3 kommentarer:

Neha sa...

Ja det är kul att se asmycket. Jag och en kompis satt och sträck såg six feet under i en helg, vi tog endast pauser för att sova(vilket inte var många timmar) och laga mat

Johannah sa...

Jo tack, det är bra här. Du mår bara gött? :-)

Ni får ha det så trevligt med partajandet!

*Kram*

Camilla sa...

Gratta din pojkvän från mig.
Hoppas att festen blir toppen.
Ha det bra och kram på dig!