fredag 22 januari 2010

Facebook är rörigt

Hahaha jag försöker lära mig facebook. Det har aldrig blivit av att jag använt det. Men nu tänkte jag försöka. Jag heter Niklas Collin om någon vill lägga till mig som vän där.

10 kommentarer:

Emma sa...

Sv; Jo filmen var jätte bra. Dock sorglig, men gråter ju ett antal gånger så känslig som man är. :D

Madeleine sa...

Sv: Haha, tack gode gud inga planer på att se Wrong Turn 2 :)

Anonym sa...

Det tog länge innan jag gick med (drygt 2 år sen nu) men till slut föll jag för grupptrycket;) Det finns så mycket "skit" man kan göra på fb som inte intresserar mig det minsta. Det jag använder det till och som är guld värt är alla gamla skolkompisar mm man kommit i kontakt med igen efter många år. resten kan jag va utan;)

Camilla sa...

Jag lägger gärna till dig som vän på FB.
Ha det bra och kram på dig!

Marie sa...

Facebook håller reda på ens vänner. :P

Hoppas du får en bra helg.

Sara - mamma till Nova sa...

Åhh taack ska du ha. :D
jag ska kolla de. :)

Hur mkt tjäna du på dom sidorna? :)

Frogprincess sa...

Det låter som jag inte ens ska försöka mig på att bli medlem där.... Jag tycker att den blogg kan vara tillräckligt rörig.

Claudia sa...

tack :)
hihi jadå, idag är jag pigg och glad :D
hoppas du också mår bra!

Neha sa...

Nu är jag nästan hundra säker på att jag är den enda i ungefär min ålder som inte har facebook. Och jag vägrar skaffa:P

Unknown sa...

Haha, va trevligt att du ska hänga på facebook ;D

Jaså du har bott i Borås du? Det var värst ;D Och så tränar du i Partille? det var lite otippat, men det kanske är bra.. vad vet jag ^^ Men du, det är det sushistället som 'är alldeles i närheten av stationen va? för jag tror att jag har sett det när jag skulle handla på Allum i Partille :P