onsdag 13 januari 2010

Fixardag

Idag fixar jag med lite allt möjligt här hemma som behöver göras. Det jag ska göra idag är:

- Tvätta (håller på med det nu)
- Diska
- Plocka undan alla julprydnader och granen

Om jag hinner och orkar så ska jag svara på en del av era kommentarer också. Jag har massor som jag inte har hunnit svara på plus en hel hög som jag inte ens har hunnit läsa igenom och godkänna än. Det är jättekul att ni kommenterar så mycket, fortsätt gärna med det. Jag ska se till att svara på allihop så snart jag kan.

(Bilden är på mig och Jessica från nyårsafton.)

2 kommentarer:

Camilla sa...

Fullt upp ser jag.
Hoppas du får en lugn kväll.
Ha det bra och kram på dig!

♥ Carina ♥ sa...

Grattis!! Eller vad säger man?? Så otroligt starkt och modigt gjort av dig att anmäla din chef. Du har all anledning att vara stolt! Du ska se att det ordnar sig med jobb.
Jag älskar citat och kloka ord så här ska du få ett på vägen,
"det blir inte alltid som man tänkt, ibland kan det bli bättre"
Kramen