måndag 4 januari 2010

Gjort något jag är väldigt stolt över

Idag skulle det ha varit första arbetsdagen efter semestern, men jag känner mig inte bra och sov bara 5-10 minuter i natt så jag stannar hemma idag. Jag lyckades somna efter att jag sjukanmälde mig och sov i lite över 6 timmar så nu har jag fått min sömn i alla fall.

Idag har jag gjort någonting som jag är väldigt stolt över, men jag kan tyvärr inte berätta vad det är än. Det kan jag berätta när allt är klart och jag vet hur det går. Det är något väldigt viktigt för mig och jag har länge funderat på att göra det men aldrig vågat. Nu är det äntligen gjort och jag är nervös inför hur det kommer gå, men det borde gå bra tycker jag. Håll tummarna för mig så är ni jättesnälla.

Nu har jag också godkänt alla era 83 kommentarer som jag har fått sen jul. Jag har inte haft tid att läsa igenom dem och godkänna dem förrän nu. Jag kommer svara på allihop också, men det kommer ta lite tid. Jag börjar med det lite senare för nu ska jag äta frukost och kolla på Nip/Tuck.

Ha en underbar dag allihop!

6 kommentarer:

Blom & Hilton sa...

Chic blog!

Vero sa...

God fortsättning till dig och att man inte hinner med bloggen i juletider är nog högst vanligt!

Men nu är vardagen tillbaka igen, iallafall för två dagar och sen är det ledigt på onsdag igen, YEAH!

Ha det gott!

Neha sa...

Håller tummarna=)

Frogprincess sa...

Det kommer säkert att gå bra, vad det än är.
Nu blev jag allt lite nyfiken.

Marie sa...

Då får jag hålla tummarna.

Jag ska vara ärlig och säga att det inte blev någon kyckling. Det blev palt, gick mycket snabbare att bara värma. =)

charlotte sa...

kul om det blir bra men huvudsaken att du är stolt för att du vågat.