måndag 18 januari 2010

Göra egen sushi med Jessica

Jag fick nyss ett sms av Jessica där hon frågade om jag vill prova att göra sushi med henne i helgen. Självklart vill jag det. Jag gav henne en bok om hur man gör sushi i julklapp och nu ska vi äntligen prova i helgen.

Är det någon av er som har gjort egen sushi någon gång?

6 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Tack för filmtipset! Den ska jag titta på nån dag.
Lycka till med sushi "bygget" :)
Kram

Smörblomma sa...

Idag har varit en riktigt bra dag, tack.

Jag har aldrig gjort egen sushi, berätta sedan hur det gick! Kram

Camilla sa...

Jag har inte ätit sushi i hela mitt liv.
Ha det bra och kram på dig!

Ida sa...

Vad gott med sushi! :)

Var ju förresten jättefina saker du fått i julklapp! ;)

Allt är bara bra med mig förresten, men är rätt så mycket att göra nu de kommande veckorna så det blir lite stressigt..

själv då?
P.S Oj det var ju lindrigt att bara få lite ont i armen! Har hört om många som blivit riktigt sjuka och varit tvungna att vara hemma från jobbet... Men man kanske ska ta den där sprutan i alla fall. :P

Sara sa...

jag har gjort egen sushi många gånger, det är förvånatsvärt enkelt! och väldigt gott!

Neha sa...

Mums:D
Nopp, egentligen har jag inte ens smakat det xD Jag jag blir sugen på det och får för mig att jag skulle gilla det:P