lördag 23 januari 2010

Göra egen sushi med Jessica

Äntligen är det lördag. Jag har längtat efter den här dagen rätt länge nu. Idag ska jag nämligen träffa Jessica så ska vi prova att göra egen sushi för första gången.

Så ska hon få lära mig de sista grejerna på facebook. Jag börjar lära mig det mesta där nu, men det är fortfarande lite rörigt och jag ska fråga henne de sista pinsamma frågorna idag om hur man gör vissa saker. Jag vill inte fråga det här för då kommer jag känna mig korkad. Haha...

Vad ska ni göra idag?
(Bilden är på Jessica när hon och jag var på Gotland i somras.)

4 kommentarer:

Alexandra sa...

Lycka till med sushin! Ha en mysig helg! Puss o kram!

Frogprincess sa...

I dag har det bara varit lugnt. Inte många knop.
Hoppas att det gick bra med sushin.

Neha sa...

Hehe^^
Hoppas det går bra:D

Enrich sa...

Åhhh, sushi!! Jag har planerat att försöka göra sushi själv i morgon faktiskt. Vad roligt att vi tänker så lika... Det finns inga sushi ställen här så jag är så illa tvungen. Min pojkvän tror jag blivit sushiman!