söndag 17 januari 2010

Grattis Älskling

Idag fyller Mattias år och festen igår var väl helt ok. Lite mycket snack om bilar där ett tag bara och det är nog bland det mest ointressanta jag vet så då gick jag iväg och pratade i telefon en stund. Jag är inte bakis idag och det är väldigt skönt. Jag slutade dricka rätt tidigt igår och drack bara hallonsoda istället så jag mår toppen idag.

Idag fick Mattias sin present av mig. Jag köpte ett resepresentkort på 1000kr och la det mellan en massa resekataloger och slog in det. Så när han fick paketet såg han ganska besviken ut och sa "Har du köpt en bok?". När han sen öppnade det och såg en massa resekataloger såg han mest förvånad ut, för han bläddrade mellan dem och hittade inget presentkort. Men till slut hittade han det och då blev han glad. Så det känns som att det blev en lyckad present. Vi ska ju åka utomlands i sommar så jag tyckte att ett resepresentkort var perfekt.

4 kommentarer:

Neha sa...

Grattis till Mattias:D

EN MASJÄVEL sa...

Tjao sweet!

tack för komplimangen! :D va händer annars?

KRAAAAM

Anonym sa...

Vart ska ni åka då?
Låter mysigt att komma iväg.

Jag och maken ska oxå försöka komma iväg under detta året.

// Gab

Frogprincess sa...

Presentkort är alltid bra. Hoppas att ni hittar något kul att åka till :-)
Ja, det är inte speciellt intressant med bilar.