måndag 18 januari 2010

Hur man blir av med en kille på 10 dagar

Nu blev klockan väldigt mycket helt plötsligt. Jag kollade på en film till. "Hur man blir av med en kille på 10 dagar". Det är en av de roligaste filmerna jag någonsin har sett och jag har sett den många gånger. Den är lika rolig varenda gång och om ni inte har sett den så tycker jag verkligen att ni ska göra det. Både Kate Hudson och Matthew McConaughey spelar hur bra som helst. Ännu ett plus är att Matthew McConaughey är hur snygg och sexig som helst!

Skådespelare: Kate Hudson, Matthew McConaughey
Genre: Romantisk komedi
År: 2003

Klicka här om ni vill läsa mer om den eller köpa den.

Mitt betyg:

3 kommentarer:

Maja sa...

Sjukt bra film!

Frogprincess sa...

Ja han är snygg :-)
Jag tror att jag har sett den här. Och den var rolig.

Neha sa...

Den är rolig:D