söndag 24 januari 2010

Min och Jessicas sushi

Det gick riktigt bra att göra egen sushi och kul var det också. Det enda som inte blev så jättebra var riset, det blev lite för klibbigt så det var svårt att lyfta bitarna från tallrikarna utan att de gick sönder. Här kommer några bilder från när vi gjorde våran absolut första egna sushi ikväll...

Här är några av ingedienserna... Gurka, crabfish, lax, omelett och mer lax...

Riskokaren full med ris...

Jag står och gör en rulle...

Alla 32 bitarna vi gjorde...

Här ska vi äntligen börja äta våran sushi...

Min portion...

Och så blev det 16 bitar över så det räckte till en varsin matlåta med 8 bitar var plus lite extra fyllning.

6 kommentarer:

Enrich sa...

Fy vad gott det ser ut! =)

Unknown sa...

Men shit va sjukt gott det ser ut! Nu blev jag ju hungrig bara för det... ;D Duktiga ni var!

Camilla sa...

Det såg ju jätte fint ut.
Gott vet jag inte fören jag smakat ;)
Ha det bra och kram på dig!

Neha sa...

Mumsigt

Frogprincess sa...

Ser gott ut.
Jag har aldrig ätit detta, men det tror jag att jag har berättat förrut...

Ana sa...

Usch, jag tycker inte alls att sushi ser gott ut.. :P Jag har aldrig testat och kommer förmodligen aldrig att göra det heller.. haha Jag kan inte riktigt förstå att folk tycker om det så mycket? Men måste säga att ni lyckades rätt bra, de ser ju profsigt ut(om vi bortser en smula från riset);)

Kram