måndag 18 januari 2010

Morgondagen

Imorgon ska jag:

1. Se till att svara på MÅNGA av era kommentarer så jag kommer ikapp er snart.
2. Åka till gymmet och träna.
3. Äta sushi efter träningen.
4. Svara på fler kommentarer.
5. Förhoppningsvis få ett samtal från facket. Det har nämligen börjat strula med anmälningen av chefen. Han vägrade skriva på avtalet och har dragit in en jurist. Just nu vet jag inte hur det går med varken lönen jag skulle få i 6 månader till eller skadeståndet på 120.000. Jag hoppas verkligen att hon ringer imorgon för jag har gått och väntat på det hela helgen nu. Om ni inte vet vad jag pratar om för anmälan så kan ni klicka här och läsa om det.

8 kommentarer:

Neha sa...

Idiot till Chef! Han får väl fan stå sitt kast, det är ju hans fel!

Johanna sa...

Haha javisst var dne rolig, jag skrattar så jag dör :)

skall snart ut till högskolan här i stan å lämna böcker, sen måste jag plugga... och sedan till gymmet.

Hoppas din tärning går bra!

sweete sa...

Sv: Jo de e bara bra med mig sj då? :) ...

Kram ..

Sofia sa...

Sv: Idag blir de skola :/ Sj? :)

Kram

Neha sa...

Jadu, jag har inte fått svar från tentan än men antagligen gick det piss. typ dog när jag såg provet, fattade nada xD

Neha sa...

Tack så mycket=)

Neha sa...

Jag tycker att muskler är överskattade:P
Det är väl inte riktigt min typ av kille helt enkelt:P

Unknown sa...

Tråkigt att det börjar strula med chefen men hoppas att facket kan hjälpa till med lite ytterligare åtgärder. Men framför allt är det viktigt att du står på dig och inte ger med dig för minsta lilla grej. Du ska helt enkelt ha övertaget hela tiden! Jag hoppas det kommer ordna sig för dig!