onsdag 6 januari 2010

Möte imorgon. Wish me luck!

I måndags skrev jag ju i det här inlägget att jag har gjort något som jag är väldigt stolt över. Imorgon ska jag på ett möte angåndet det och jag är nervös inför det, men det kommer antagligen gå väldigt bra. Jag tror faktiskt inte att det kan gå annat än bra. Jag kan tyvärr inte berätta vad det är än, men så fort det är klart (på måndag tror jag) så kommer jag berätta allt om det.

Usch, jag trodde aldrig att jag skulle behöva vara med om något sånt här. Men nu har jag varit det och jag ska se till att allt går som jag vill med hjälp av de jag ska på möte hos imorgon.

Wish me luck!

7 kommentarer:

Frogprincess sa...

Som jag skrev tidigare: Det är klart att det kommer att gå bra :-)
Ser fram mot att läsa om vad det är för något som du ska göra.

Camilla sa...

Vad det än är så lycka till!
Ha det bra och kram på dig!

~Kina~ sa...

Lycka till!

Livsnjuterska sa...

Man blir ju bara nyfiken, inte bra att hålla folk på halster så där, iallafall inte medelålderskvinnor, hahahahahahahahaha

Håller tummarna fast jag inte vet vad det är du ska göra
Kram

Alexandra sa...

Oj, vad spännande det låter! :) Lycka till med mötet! Kram!

Neha sa...

Lycka till=)

Anonym sa...

Dorian är den bästa tidningen!