onsdag 6 januari 2010

Tidningar

Förut läste jag en del modemagasin som t.ex MAN, Dorian, DV Man och King. Men jag läste dem aldrig ordentligt utan bläddrade oftast bara igenom dem och läste det som verkade mest intressant och kollade på bilderna.

Häromdagen köpte jag de här 4 tidningarna (MAN, Gaytimes Magazine, Dorian och Attitude) och nu håller jag på och läser igenom dem och ska läsa allting i allihop så ska jag se om jag kommer börja prenumerera på någon av dem.

Jag har snart läst klart MAN och allting jag har läst hittills har varit väldigt intressant, så den kommer jag nog börja prenumerara på i alla fall.

MAN och Dorian är på Svenska och Gaytimes Magazine och Attitude är på engelska.

Läser ni några såna tidningar? Har ni någon ni kan rekommendera?

1 kommentar:

EN MASJÄVEL sa...

hihi ja det är inte första gången jag ligger där men det är kul att vara tillbaka :P¨

va tycker du om min nya header?

KRAM