onsdag 6 januari 2010

Vinnaren av ett presentkort från CoolStuff är...

Nu har jag avslutat tävlingen och läst igenom alla era kommentarer och motiveringar.

Den personen jag har valt ut som vinnare är Jessie.

Här är hennes kommentar:
Åh jag vill gärna vara med och tävla! =) Om jag vinner så skulle jag gärna vilja köpa en "Hjärtformad stekpanna" och en "Blåsapa Nageltorkare"! Jag skulle vilja vinna för att det vore så roligt att kunna göra hjärtformade pannkakor och få överraska något med det! =) Så söt budskap och en nageltorkare vore så bra! Varje gång jag målar naglarna så har jag alltid samma problem med att få dom torra snabbt. Så den här nageltorkaren vore verkligen precis vad jag behöver och det vore så roligt att få unna sig såhär bra saker! =)

Jag tycker att motiveringen för den hjärtformade stekpannan var så gullig så därför valde jag ut Jessie till vinnare.

Tack till alla er som deltog och Grattis Jessie till vinsten. Jag kommer kontakta dig så du får ditt presentkort på 150kr på CoolStuff.

Klicka här för att komma till Jessies blogg.

2 kommentarer:

Linda sa...

Attans, jag som ville vinna =( Grattis Jessie!

jessie sa...

Åh tack så jätte mycket Niklas! =)

Har skickat iväg ett mail till dig nu med min adress! =)

Kramar!
/Jessica