onsdag 3 februari 2010

Äntligen hittade jag den

I natt innan jag gick och la mig så hittade jag äntligen Kylie Minogues parfym Inverse. Det är den första parfymen för män som hon har lanserat och jag har inte lyckats hitta den i Sverige förrän i natt. Jag hittade den på Nordicfeel.se. Inte nog med att den var billig, det var gratis frakt också. Helst ville jag lukta på den innan jag köpte den, men eftersom den var så billig så gör det inte så mycket om jag inte gillar den.

4 kommentarer:

Jess sa...

Men vilken jäkla bild på den mannen, man ser ju konturerna i "paketet" till och med! holy cheese ;D

Catarina sa...

Hej :))

Tur att jag tittade runt lite oss dig...
Jag har också letat efter en parfym av Kylie Minoyue Sexy Darling..sååå go :))

Så nu är den beställd, tack för länktipset..

Kram//Catarina

charlotte sa...

kul att du hittade den. tack för förfrågan men jag står över o du vet varför.

Mari sa...

Den som söker brukar hitta...
Vad kul att du lyckades hitta parfymen som du var ute efter.