måndag 15 februari 2010

Benjamin Buttons otroliga liv

Jag kollade som sagt nyss på Benjamin Buttons otroliga liv. Den filmen kan jag verkligen rekommendera. Den är ganska lång, men det tänkte jag inte ens på när jag tittade på den. Den var så fantastiskt bra och så himla snyggt gjord. Jag vet knappt vad jag ska skriva förutom att om ni får chansen att se den. Gör då det. Just nu är den väldigt billig på cdon.com också. De har den på rea för bara 49kr just nu. Klicka här för att komma till den. Jag kommer definitivt se den fler gånger.

Skådespelare: Brad Pitt, Cate Blanchett, Julia Ormond
Genre: Drama
År: 2008
Mitt betyg:

9 kommentarer:

Classy sa...

Haft en bra helg sötnos? :)
Kram

Pjoltas sa...

Oj.. en femma! Nja. En 3:a från Pjoltasredaktionen blir det nog.
=)

Malin sa...

har oxå hört att den ska vara bra=)..*ler* Dock aldrig sätt den:( Men vill merän gärna se den=)...Allt bra?? Har förresten fått mitt internet nu, + hemtelefon, =):D..Så nu kan jag uppdatera ofta i bloggen bla=)O prata i telefon med folk^^Hehe..

*Massa Kramar*

Frogprincess sa...

Den har vi här hemma. Då kanske jag skulle kunna ta mig i kragen och titta på den då.

Liten sa...

Jaa, den är riktigt bra! Hade hört av så många att den skulle vara tråkig och B, men tycte den var underbar!

nilla sa...

Den verkar bra.
Kram

malin sa...

HEj gubben..oki=) hehe jaa det e spännande... det har satt igång nu med blodiga flytningar...=)...
Vilka bilder?? Så jag e med på noterna:D
*Ler stort*

Malin sa...

Kom på vilka du nämnde:D hehe..*ler stort*..=) Så nu e de uppe=)..hehe

J I L I N A sa...

Åh den är ju så BRA!!

En av dom bästa filmerna jag sett på väldigt länge faktiskt.

Brad Pitt är underbar i denna film.