onsdag 17 februari 2010

CV och drömjobb

Efter jag hade kollat klart på South Park satte jag mig framför datorn och började skriva på mitt nya CV och nu är jag klar. Jag är verkligen jättenöjd med det och jag längtar faktiskt efter att gå runt på stan och fråga i en massa butiker om de söker ny personal och dela ut mitt CV till dem som gör det.

Jag har inte jobbat i butik förut, men jag har jobbat som innesäljare (telefonförsäljning) och så tog jag emot de flesta kunderna på verkstaden jag jobbade på nyligen så jag har ju haft mycket kundkontakt och det skulle vara kul att jobba i en butik tror jag. Helst klädaffär, men andra affärer/butiker går lika bra.

Mitt drömjobb är att bli skådespelare, men jag gillar att prova på nya saker och just att jobba i butik tror jag faktiskt att jag skulle gilla.

Vad har ni för drömjobb?

13 kommentarer:

Robbie J sa...

Skådespelare ligger absolut på topp 5 av drömjobben. Men att knata nerför Dior Hommes runway ligger helt klart etta. ^^

Caroline sa...

Mitt drömjobb är att bli florist. :)

Liten sa...

SV:Det har han verkligen!!!

Skulle inte tacka nej till skådis eller radiopratare....

Anonym sa...

Kan du inte lägga upp cvt så vi får se :D

Emmelist sa...

oj. svår fråga. psykolog tror jag.

tess sa...

Gud va SKOJ!!!! Jag har lagt in detta i min blogg så nu hoppas jag...

//Tess

Daniel sa...

Miljonärsfnask

Daniel sa...

Miljonärsfnask

absolutjohan sa...

Min pojkdröm sen 10 års ålder är fortfarande kock.

Unknown sa...

Jag har haft lite varierande drömjobb genom åren, men det jobbet jag har nu som läkarsekreterare/vårdadministratör tycker jag hur mycket om som helst, så det är nog mitt drömjobb, haha :)

Neha sa...

Ärligt vet jag inte, jag gillar ju textil och så.. Men jag ska på arbetsintervju som sömmerska nästa vecka och det lät som en roligt jobb (Ja jag är glad eftersom det är för att hyfsat stort företag)

Niklas C sa...

Svar Robbie J: Ja modell skulle det ju inte vara helt fel att vara =)

Niklas C sa...

Svar Anonym: Vi får se om jag lägger upp mitt CV någon dag =)

Kram