lördag 13 februari 2010

Glass och chips för att jag varit så duktig

Nu är det inte länge kvar tills Melodifestivalen börjar och ikväll ska jag skämma bort mig lite eftersom jag har varit så duktig som har tränat varenda dag den här veckan. Så ikväll ska jag äta lite glass (Ben & Jerry's - Phish Food) och lite chips.

Mattias har åkt hem till några kompisar så ska de kolla på Melodifestivalen där. Anledningen att jag inte följde med är för att det blir aldeles för mycket prat för att kunna höra låtarna om man kollar på Melodifestivalen med det gänget. Jag antar att de kommer dricka också och då blir det ännu pratigare.

7 kommentarer:

Smörblomma sa...

Ja, ibland vill man ju också kunna koncentrera sig på tvprogrammet man skall se! Trevlig kväll :) Kram

tess sa...

mumsigt :) har du provat bearneschipsen? de är supergoda!

Enrich sa...

Åååååå, ben and jerrys!!!

Neha sa...

Det klassiska , folk tjattrar som hönor istället för att koncentrera sig på det som de faktiskt ska göra eller är där för

Frogprincess sa...

Klokt val. Ska man kolla på festivalen så ska man väl höra låtarna.
Själv mådde jag inte bra så jag sov nog lite till och från i soffan.

Anonym sa...

Förkastligt beteende! är de inte chokladfontän ja då är de chips o glass haha ^^

Niklas C sa...

Svar Anonym: Haha ja men man måste ju får belöna sig lite när man varit duktig och tränat varenda dag hela veckan =)

Kram