fredag 5 februari 2010

Helt underbar låt

Nu har jag suttit och svarat på alla nya kommentarer medan den här låten har gått på repeat i bakgrunden. Jag hittade den idag i Andréas blogg och jag är redan helt förälskad i den. Helt underbart vacker låt. Missa den inte... Kylie Minogue - Taprobane / Extraordinary Day.

14 kommentarer:

Yvonne sa...

Ja vi får se vad det blir.Ha en bra fredag! :-)

Tommy sa...

Sv: Tack!

Vad härligt!
Jag ska inte göra speciellt mycket, vila och åter vila, har fått magkatarr konstaterat i tisdag-onsdags så det är vila som gäller.

Johanna sa...

Bra låt :)

hehe fotboll är nice... :P

Karpstryparn sa...

Svar: Jodå, allt är bra med mig, hoppas det är detsamma med dig. Ännu bättre skulle det bli om jag vann Veckans blogg, hehe, har nyss skrivit ett inlägg om en paraitfisk och gett en detaljerad beskrivning om vad som händer när den ger sig på en människa av det manliga könet, har även lagt ut en film om den också. *Kram*

Emma sa...

sv; hihi ja :) allt bra?

Claudia sa...

jaha okej va kul! :D

jorå allt är bara bra med mig =) själv då?

Cristian sa...

Skön låt. Goes into the ipod right away !;)

Kram!

Sara - mamma till Nova sa...

Ja de är riktigt trååkigt. :P

Tack ska du ha. :D

Johanna sa...

Ja, men du har iaf kommenterat om det vi diskuterat i tidigare kommentarer, så du bör absolut inte ta åt dig...

och jag vet har man 3-4 sidor med kommentarer och svara å vill få väck, blir det lätt det slinker in en dum fråga eller två hos någon :(

Johannah sa...

Svar: Boken kommer att innehålla fantasy, drama och romantik.
Jag har så mycket i mitt huvud, får se om jag lyckas få ut det i ord också...


Skön, avslappnande låt.

pimpXprincess sa...

Svar: Som här då. Jag har aldrig förstått grejen med varför man ska upp tidigt för. Hehe! ;D

Tommy sa...

Sv: Tusen tack!

Ja dom är väldigt söta!
En vän kommer förbi om en stund med deras Chihuahau med! Ska försöka få ett par fina bilder på dem tillsammans !

Kram

Maria sa...

SVAR: hahaha ja det kan man frpga sig ? Det är tydligen ett program för UR så det lär väl gå mitt på dagen under bästa sändnigstid fniss* Jag skrev ett inlägg i höstas och både UR och programmet Debatt har varit i kontakt med mig om just det inlägget ??? Konstigt hur det kan bli när man är uppkopplad ? Iallafall så kom dom hem och filmade bla när jag var ute på bloggen och skrev ett inlägg mm... Sen filmade dom när vi diskuterade att hänga ut folk på nätet för det är det som programmet ska handla om och det ska bli en serie på 7 delar. Min sambo tyckte att jag var helknäpp som ställde upp men vet du jag resonerar som så att man måste ta vara på vad livet har att erbjuda och just nu så var det att va med i TV och göra bort sig hihihihi... Tror jag hade ångrat mig som fasiken om jag inte hade gjort det och det var jättekul nu får man väl se sen hur man framställs i rutan ??? man kanske framstår som värsta idioten hahahaha men det får jag väl ta i så fall....

Tobias sa...

Okej kul :)

Jag ska bara ta det lugnt, träffa kompisar och umgås med familjen! =)