onsdag 10 februari 2010

Kommande tävling som ni inte vill missa

Idag blev det en lång sovmorgon ända till 13.00. Sen klev jag upp och tränade i lite över en timme och nu har vi precis ätit mat.

Så såg jag att jag har fått ett mail om att jag ska få ha en tävling här i bloggen med ett väldigt fint pris. Jag tror att väldigt många av er skulle vilja vinna det så håll koll på bloggen så ni inte missar den tävlingen. Jag kommer berätta mer om det och starta tävlingen så fort jag har fått alla detaljer.

Om ni vill så kan ni följa bloggen med Bloglovin' så behöver ni inte vara rädda att missa tävlingen.

Klicka bara här:
Follow ...The.Life.Of.Niklas.C...

3 kommentarer:

Camilla sa...

Sovmorgon till ett????
Herre Gud!
Hur kan du sova så länge?
Just ja....du är ju fortfarande ung;)
Ha det bra och karm på dig!

cutecookie sa...

Jag tyckte om den tredje låten minns inte vem som sjung eller vad låten heter men jag gillade de och sen så gillade jag någon låt till

syren sa...

Hej! Nu har jag rötat! kram